We tellen de dagen af…

Onze nog lege rugzakken prijken in de woonkamer. Elke keer dat we er naar kijken begint het te kriebelen… Het komt ook zo dichtbij! Nog een weekje werken en nog wat nachtjes slapen en dan is het zo ver, dan start onze reis in Zuid-Amerika!

Dromen over reizen 

Ruim twee jaar lang zijn we al bezig met het bedenken en het plannen van deze reis. Waar moeten we naar toe? Wat mogen we absoluut niet missen? Wanneer moeten we klimaattechnisch gaan? Valt het te plannen? Hoe reizen we er rond? Maar nog veel langer dromen we al over deze reis, dromend over spannende avonturen, (te) gekke verhalen, schitterende landschappen, maar nog misschien wel het belangrijkste, mooie herinneringen.

De start

Op 28 september vertrekken we vanaf het pittoreske Schiphol naar het land van de evenaar, Ecuador. In de eerste anderhalve maand staan er meteen al een aantal toeristische hotspots in de planning: Quito, de Galapagos Eilanden, Lima, Cusco en de Inca Trail (en natuurlijk alles wat daar nog tussen ligt, dus als nog een hele boel). De rest van de planning is nog wat vaag. Dat ontwikkelt zich tijdens de reis wel.

Hey, bloggen?

We zullen op deze website een aantal mooie blogs schrijven en wat mooie foto’s te laten zien om jullie mee te laten genieten met onze reis. Dus houd onze blog in de gaten! Er zal ook snel een soort update knop verschijnen om dit nog makkelijker te maken! Kwestie van je e-mail adres invullen en je ‘abonneren’ op onze website, dan krijg je een e-mail als er een nieuw bericht is. Natuurlijk zijn reacties van harte welkom!

Spannend?

Of we het spannend vinden? Jaaaaaa, natuurlijk! Houd onze blog in de gaten voor meer verhalen van ons!

4 Antwoorden op “We tellen de dagen af…”

 1. Bram Murawski

  Hi Teun en Carlijn,

  Onwijs veel ontdekkingsplezier en avontuur toegewenst voor jullie mooie trip! Terwijl ik jullie eerste blog lees komen de herinneringen aan mijn rondreis in Zuid-Amerika weer naar boven en moet ik zeggen dat ik ook wel een beetje jaloers ben op jullie. Geniet ervan!

  Bram.

 2. Thijs&Wilma

  Vanaf volgende week vervaagd voor jullie het begrip ‘tijd’ en ‘druk’, wat gaat dat heerlijk zijn! Een hele gave en avontuurlijke reis wensen we jullie en we zijn echt benieuwd naar de (blog) verhalen en foto’s!

  @Teun: Maak je maar geen zorgen dat ze bij Liander niet zonder je kunnen, vanuit First vullen we je Accenture plekkie wel op!

  Thijs&Wilma

 3. Francien

  Lieve Teun en Carlijn,

  Ontzettend veel plezier gewenst! Jullie gaan een toptijd tegemoet! Denk om elkaar en zorg dat jullie ook veilig weer thuis komen! 😉

  Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *