Nog 2,5 week voor we vertrekken!

Na onze reis in Zuid Amerika (waarover je op deze website nog genoeg kan lezen!) is het reisvirus nooit echt weggeweest. Maar ja, hoe doe je dat dan als je eenmaal kinderen hebt? Is het dan niet voorbij? We trekken de stoute (hike)schoenen aan, en gaan het avontuur aan: met 2 kinderen een langere periode weg, nieuwe plekken ontdekken en meegaan in de flow van de reis.

Planning

Op onze itinerary staan heel veel national parks zoals Joshua Tree, Grand Canyon, Monument Valley (je weet wel, van die cowboy films en van Forrest Gump!), Yellowstone, Sequoia en meer! Maar ook een aantal grote steden: San Francisco, LA, San Diego, Salt Lake City. Het meeste van de reis zullen we gaan doen met een camper (of RV zoals ze het in Amerika noemen).

Volg je ons?

We hebben onze website weer opnieuw leven in geblazen. We zullen op deze website een aantal mooie blogs weer schrijven en wat mooie foto’s te laten zien om jullie mee te laten genieten met onze reis. Dus houd onze blog in de gaten! Het belooft een mooie reis, maar natuurlijk ook spannende reis te worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *